Jeroen Meus gaat op zoek naar de Plat Préféré van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis. Voor beroemdheden als onder meer Roald Dahl, Jacques Brel, Salvador Dalí, Freddie Mercury en Astrid Lindgren...
SAMEN AAN TAFEL. Jeroen Meus 30 recepten. 30 recepten. Elke maaltijd een feest, OOK voor kinderen!
In Dagelijkse kost op Eén kookt Jeroen Meus volgens de seizoenen. In Seizoenskost bundelt hij 200 recepten, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie. Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en...
Sushi van ricotta en kreeft met inktvis-aïoli. Roulade van eend met zoetzure salade van rammenas en munt. De mooie jonge god van de Belgische keuken, Jeroen Meus, tovert uit zijn smakenpalet schitterende gerechten, Pittige, zilt, zuur, bitter, zoetzuur,...
Winter is coming. Vul het brandhout aan, zet de oven op 180 °C en steek de vuren aan. In Winterkost gaat Jeroen koudefronten en winterdips te lijf met 75 nieuwe recepten, voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets. Want geen winter...