Sushi van ricotta en kreeft met inktvis-aïoli. Roulade van eend met zoetzure salade van rammenas en munt. De mooie jonge god van de Belgische keuken, Jeroen Meus, tovert uit zijn smakenpalet schitterende gerechten, Pittige, zilt, zuur, bitter, zoetzuur, gekruid, gerookt, zoet, vol, aards: Jeroen toont je de onbekende hoekjes van je tong., Voor elke smaak vier gerechten. Telkens weer verrassend, feestelijk, hoogstaand en kwalitatief. En telkens....helemaal Jeroen!Meer boeken van Jeroen Meus.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch...
In ‘Dagelijkse kost. Koken met gezond verstand’ kookt Jeroen Meus met kennis van zaken, kwaliteitsvolle ingrediënten, juiste technieken én met smaak en plezier als uitgangspunt. Honderd nieuwe recepten: helder, eenvoudig, makkelijk, heerlijk, voedzaam,...