Jeroen Meus gaat op zoek naar de Plat Préféré van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis. Voor beroemdheden als onder meer Roald Dahl, Jacques Brel, Salvador Dalí, Freddie Mercury en Astrid Lindgren stelt Jeroen Meus alles in het werk om hun lievelingsgerecht zo authentiek mogelijk te bereiden. Ga mee op truffeljacht in Italië. Pluk mosselen in de Oosterschelde. Oogst voor dag en dauw witte asperges. Reis met Jeroen Meus de wereld rond, dompel je onder in de leefwereld van de bekende figuren en tover na elk onvergetelijk avontuur een heerlijk gerecht op tafel.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |
Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch...
In ‘Dagelijkse kost. Koken met gezond verstand’ kookt Jeroen Meus met kennis van zaken, kwaliteitsvolle ingrediënten, juiste technieken én met smaak en plezier als uitgangspunt. Honderd nieuwe recepten: helder, eenvoudig, makkelijk, heerlijk, voedzaam,...
Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige Dagelijkse Kost-gerechten. Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta's, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde...