Wanneer je denkt aan Jeroen Meus, dan denk je automatisch aan zijn eigentijdse bereidingen van klassieke gerechten. Zijn gerechten maken intussen deel uit van ons culinair erfgoed. In Dagelijkse Kost - Mijn 200 klassiekers bundelt onze allersympathiekste...
‘Koken is liefde tonen’, vindt Jeroen Meus. En dus selecteerde hij ook dit jaar weer meer dan 300 recepten om een jaar lang doordeweeks lekker te koken en te eten. Tijdens de weekends serveert hij heerlijk zoete zondes. Smakelijk allemaal!
Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke...
Het idee om een aantal van zijn vegetarische recepten te bundelen sluimerde al langer bij Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus. Groenten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Zo leerde zijn West-Vlaamse bompa hem asperges steken, en met...
In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Sta je in je vriendenkring bekend als kampioen(e) van de spaghetti, maar wil je je saus net dat ietsje meer geven? Zijn je kinderen dol op tomatensoep, maar ben je zelf uitgekeken op de balletjes en zoek je een alternatief? Wil je je partner verwennen...