Sta je in je vriendenkring bekend als kampioen(e) van de spaghetti, maar wil je je saus net dat ietsje meer geven? Zijn je kinderen dol op tomatensoep, maar ben je zelf uitgekeken op de balletjes en zoek je een alternatief? Wil je je partner verwennen met haar/zijn lievelingskostje, maar dan wel een tikkeltje 'anders' bereid? Wil je eens alledaagse kost met een 'wereldse' touch op tafel zetten, maar heb je geen zin om dertig verschillende soorten kruiden aan te kopen? Kortom, wil je meer rock 'n roll en fantasie in de kookpotten zonder dat je hogere studies moet hebben gevolgd of alle speciaalzaken moet aflopen? Stap voor stap en met enkele eenvoudige ingrepen demonstreert Jeroen Meus dat alledaags niet per definitie saai hoeft te zijn en geeft hij sprankelende alternatieve om een 'gewone' maaltijden om te toveren in een verwenbeurt voor de smaakpapillen. Zijn gerechten zijn ook een lust voor de ogen, want Jeroen toon eigenhandig hoe ze het beste tot hun recht komen op het bord. Als extraatje geeft hij ideeën en tips voor de bijbehorende schotels. Met Meus en vork is de weerslag van het VTM-kookprogramma, waarin Jeroen Meus één gerecht bereidt op vraag van een kijker en het een vleugje originaliteit geeft door zijn nieuwe en andere kijk op seizoensgeboden ingrediënten en op koken...
new
Al verkrijgbaar vanaf € 38,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 38,75 | Bestellen |
Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke...
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch...