Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 29,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,99 | Bestellen |
Sta je in je vriendenkring bekend als kampioen(e) van de spaghetti, maar wil je je saus net dat ietsje meer geven? Zijn je kinderen dol op tomatensoep, maar ben je zelf uitgekeken op de balletjes en zoek je een alternatief? Wil je je partner verwennen...
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch...