Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Wat je als kok moet weten
 

Wat je als kok moet weten

James Peterson

Wat je als kok moet wetenZowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen! HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?[kolom rechts]484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden

new

Al verkrijgbaar vanaf € 34,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 34,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De Regels Van De Kookkunst
 

De Regels Van De Kookkunst

Regels van de kookkunst

€ 12,75
Meer info

 
Afbeelding van Iedereen bakt!
 

Iedereen bakt!

Iedereen bakt! is hét basisboek waarmee iedere thuisbakker aan de slag kan: met behulp van ruim 1500 stap-voorstapfoto's en een aantal basisrecepten leer je alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière. * Hét bakboek...

€ 34,99
Meer info

 
Afbeelding van Vlees
 

Vlees

Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen...Hij leerde ons koken...Hij leerde ons bakken...En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.In Vlees gaat James Peterson verder met...

€ 29,15
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen