Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Vlees
 

Vlees

James Peterson

Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen...Hij leerde ons koken...Hij leerde ons bakken...En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto's zien hoe de meest ingewikkelde gerechten te maken zijn. Of het nu gaat om grote braadstukken, het zelf maken van worstjes, het portioneren van gevogelte, het bereiden van terrines, patés en pasteien, het knopen van een rollade of het bakken van dé perfecte biefstuk, James Peterson leert het je allemaal. * ruim 200 recepten en technieken* ruim 500 stap-voor-stap foto's[auteursfoto toevoegen (heb je al)]JAMES PETERSON is een bekroond culinair auteur, kookboekenschrijver, fotograaf en kookdocent. Peterson heeft twintig jaar kookervaring en gaf les aan Peter Kump's New York Cooking School en aan het French Culinary Institute. Inmiddels heeft hij dertien boeken geschreven. Zijn recepten en artikelen verschijnen al vijftien jaar in Amerikaanse kranten en tijdschriften. Sinds hij heeft leren fotograferen, maakt hij zelf de foto's voor zijn boeken. James Peterson kookt, schrijft en fotografeert vanuit Brooklyn,...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 29,15.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 29,15 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De Regels Van De Kookkunst
 

De Regels Van De Kookkunst

Regels van de kookkunst

€ 12,75
Meer info

 
Afbeelding van Iedereen bakt!
 

Iedereen bakt!

Iedereen bakt! is hét basisboek waarmee iedere thuisbakker aan de slag kan: met behulp van ruim 1500 stap-voorstapfoto's en een aantal basisrecepten leer je alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière. * Hét bakboek...

€ 34,99
Meer info

 
Afbeelding van Wat je als kok moet weten
 

Wat je als kok moet weten

Wat je als kok moet wetenZowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.Wat...

€ 34,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen