Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Lekker vegetarisch op de barbecue
 

Lekker vegetarisch op de barbecue

Ross Dobson

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook verrassende recepten zoals tofoesteaks met verse sambal, aardappelburgers of vijgenspiesjes. Daarnaast geeft hij ideetjes voor hapjes, dipsauzen, bijgerechten en salades en is er een hoofdstuk gewijd aan overheerlijk brood.Van de kleurrijke, smaakvolle gerechten in dit boek krijgt iedere groenteliefhebber het water in de mond!

new

Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 19,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Tijd voor een barbecue
 

Tijd voor een barbecue

Wie houdt er niet van barbecueën, van vlammen, rook en de verleidelijke geuren van lekker gekruid vlees dat ligt te sissen op de hete bakplaat of grill? Het is de perfecte manier om samen te zijn met familie of vrienden en te genieten van buiten koken...

€ 9,99
Meer info

 
Afbeelding van Tijd voor een vegetarische barbecue
 

Tijd voor een vegetarische barbecue

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan! In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook...

€ 18,95
Meer info

 
Afbeelding van Basisboek China
 

Basisboek China

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt...

€ 12,50
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen