Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Basisboek China
 

Basisboek China

Ross Dobson

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van BBQ - No nonsense barbecueen
 

BBQ - No nonsense barbecueen

Een prachtig nieuw barbecuekookboek met recepten voor elke gelegenheid. Klassieke én nieuwe favorieten, verdeeld in vier duidelijke hoofdstukken (gevogelte, rundvlees, vis en bijgerechten) met een gevarieerde selectie van geroosterde en gegrilde gerechten....

€ 38,-
Meer info

 
Afbeelding van Lekker vegetarisch op de barbecue
 

Lekker vegetarisch op de barbecue

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook...

€ 19,95
Meer info

 
Afbeelding van Tijd voor een barbecue
 

Tijd voor een barbecue

Wie houdt er niet van barbecueën, van vlammen, rook en de verleidelijke geuren van lekker gekruid vlees dat ligt te sissen op de hete bakplaat of grill? Het is de perfecte manier om samen te zijn met familie of vrienden en te genieten van buiten koken...

€ 9,99
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen