De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt...
Een prachtig nieuw barbecuekookboek met recepten voor elke gelegenheid. Klassieke én nieuwe favorieten, verdeeld in vier duidelijke hoofdstukken (gevogelte, rundvlees, vis en bijgerechten) met een gevarieerde selectie van geroosterde en gegrilde gerechten....
Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook...
Wie houdt er niet van barbecueën, van vlammen, rook en de verleidelijke geuren van lekker gekruid vlees dat ligt te sissen op de hete bakplaat of grill? Het is de perfecte manier om samen te zijn met familie of vrienden en te genieten van buiten koken...
Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan! In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook...