De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken. De auteurs van De chefs van België behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten. Deel 1 apart verkrijgbaar als e-book Deel 1 apart verkrijgbaar in de iBookstore Deel 2 apart verkrijgbaar als e-book Deel 2 apart verkrijgbaar in de iBookstore
new
Al verkrijgbaar vanaf € 89,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 89,90 | Bestellen |
Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? En hoe ziet het leven van de mossel er uit? De documentaire L'Amour des Moules van Willemiek Kluijfhout...
Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki Geunes Op 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tweesterrenrestaurant. Gesprekken met architect, burgemeester, schepen van cultuur en museumdirecteur...
Volledig boek over de verschillende vleessoorten, aangevuld met dertig recepten van binnen- en buitenlandse topchefs Welke wijnen passen bij welke vleessoort? Dit werk bevat een uitvoerig overzicht van smaken en het samenspel van die smaken. Met medewerking...