Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De chefs van Belgie
 

De chefs van Belgie

Willem Asaert

De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken. De auteurs van De chefs van België behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten. Deel 1 apart verkrijgbaar als e-book Deel 1 apart verkrijgbaar in de iBookstore Deel 2 apart verkrijgbaar als e-book Deel 2 apart verkrijgbaar in de iBookstore

new

Al verkrijgbaar vanaf € 89,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 89,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van L'Amour des moules
 

L'Amour des moules

Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? En hoe ziet het leven van de mossel er uit? De documentaire L'Amour des Moules van Willemiek Kluijfhout...

€ 55,-
Meer info

 
Afbeelding van MAS is meer
 

MAS is meer

Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki Geunes Op 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tweesterrenrestaurant. Gesprekken met architect, burgemeester, schepen van cultuur en museumdirecteur...

€ 13,20
Meer info

 
Afbeelding van Vlees & wijn
 

Vlees & wijn

Volledig boek over de verschillende vleessoorten, aangevuld met dertig recepten van binnen- en buitenlandse topchefs Welke wijnen passen bij welke vleessoort? Dit werk bevat een uitvoerig overzicht van smaken en het samenspel van die smaken. Met medewerking...

€ 69,90
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen