Aan de hand van 200 recepten geeft Ursula Ferrigno een masterclass in de Italiaanse kookkunst. Het maken van risotto, dressings, deeg, verse pasta en typisch Italiaanse marinades zijn onderdeel hiervan. Niet alleen aan het bereiden van de gerechten is gedacht, Ferrigno geeft ook tips over hoe het beste in te kopen en het eten uiteindelijk te serveren. Ursula Ferrigno's Buonissimo! is vanwege het masterclasselement vooral geschikt voor de meer ervaren kok, maar daarnaast toegankelijk genoeg voor beginners.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 34,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,- | Bestellen |
In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens. De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het...
Een eerbetoon aan de meest gebruikte vruchten in de keuken, vanaf hun oorsprong tot nu. Limoenen en citroenen geven elke maaltijd iets extra’s, van verbluffend eenvoudige gerechten tot geurige, complexe en rijkelijk gekruide schotels.
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit boek haar favoriete ‘snelle’...