In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens. De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het...
Het ultieme boek voor pastaliefhebbersIn Italië is een maaltijd zonder pasta bijna ondenkbaar en ook in de rest van de wereld genieten spaghetti & co. ongekende populariteit. Pastagerechten zijn goedkoop, snel te bereiden, erg voedzaam en ongelooflijk...
Een eerbetoon aan de meest gebruikte vruchten in de keuken, vanaf hun oorsprong tot nu. Limoenen en citroenen geven elke maaltijd iets extra’s, van verbluffend eenvoudige gerechten tot geurige, complexe en rijkelijk gekruide schotels.
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit boek haar favoriete ‘snelle’...
Elegant of eenvoudig, simpel of klassiek: pasta is oneindig veelzijdig. Ursula Ferrigno maakte met haar passie voor pasta en haar unieke bron van simpele maar authentieke recepten, waarvan vele van haar eigen familie afkomstig zijn, het ultieme boek voor...