Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.''Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek...
Sergio Op reis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Het zijn eenvoudige bereidingen die de wereld bij je thuis aan tafel brengt. Aangevuld met tientallen logeer-, winkel- en eetadressen. Sergio Herman als...
Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken.Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten...
Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.
Sergio Herman (Oostburg, 5 mei 1970) is een Nederlandse kok en restaurateur die tot en met eind 2013 de keuken in restaurant Oud Sluis in het Zeeuws-Vlaamse Sluis bestiert. Hij volgde zijn koksopleidingen in België en woont er nog steeds.