WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023) De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd...
De beste recepten voor tafels vol gerechten voor familie en vrienden! In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa'...
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort...
Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten geven je inspiratie om feestelijke gerechten aan tafel te brengen. Bij eender welke feestelijke gelegenheid.Aangevuld met Sergio's favoriete...
In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste...
Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een...
Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een...