Blaadjes.nl
 

Sorteer op: Relevantie
Prijs: Laag > Hoog, Hoog > Laag

 
Afbeelding van 50 x origineel wokken
 

50 x origineel wokken

Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je dat je in een wok niet alleen kunt roerbakken, maar ook stomen, frituren, koken en zelfs desserts...

€ 19,95
Meer info

 
Afbeelding van CHEFS AAN BAKBOORD
 

CHEFS AAN BAKBOORD

Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau....

€ 10,50
Meer info

 
Afbeelding van De Oude Belgen
 

De Oude Belgen

De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...

€ 54,99
Meer info

 
Afbeelding van Desserts & Wijn
 

Desserts & Wijn

Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als...

€ 14,98
Meer info

 
Afbeelding van Garage Culinair
 

Garage Culinair

Ambachtelijke producten om thuis te maken.Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden,...

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van Primeurs
 

Primeurs

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes...

€ 39,99
Meer info

 
Afbeelding van Reypenaer proefboek
 

Reypenaer proefboek

Dit boek vertelt het verhaal van de familie van den Wijngaard, die zich al drie generaties lang met bijzonder veel toewijding specialiseert in het rijpen van kaas. Niet zomaar kaas, maar bijzondere Nederlandse kazen, gerijpt onder invloed van het microklimaat...

€ 27,30
Meer info

 
Afbeelding van West eats East. Ontdek de gerechten en cocktails van China - Japan - Thailand - Vietnam
 

West eats East. Ontdek de gerechten en cocktails van China - Japan - Thailand - Vietnam

Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen?En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter...

€ 9,90
Meer info

 
Afbeelding van Wokken met Ming
 

Wokken met Ming

In de restaurants van Ming Dynasty in Brussel,Leuven,Keerbergen en Barcelona neemt de wok een centrale plaats in. De wok is dan ook het meest onmisbare kookgerei in de oosterse keuken. Het is een universele pan waarin je kunt bakken, braden, stoven, stomen,f...

€ 7,90
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen