Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Primeurs
 

Primeurs

Marc Declercq

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? In De Primeurs belicht Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoensproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 39,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 39,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van 50 x origineel wokken
 

50 x origineel wokken

Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je dat je in een wok niet alleen kunt roerbakken, maar ook stomen, frituren, koken en zelfs desserts...

€ 19,95
Meer info

 
Afbeelding van CHEFS AAN BAKBOORD
 

CHEFS AAN BAKBOORD

Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau....

€ 10,50
Meer info

 
Afbeelding van De Oude Belgen
 

De Oude Belgen

De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...

€ 54,99
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen