Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen?En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter wereld wordt genoemd Om oosters te koken moet je geen uitgebreide voorraadkast hebben. Met ingrediënten van bij ons en een beperkt aantal oosterse smaakmakers breng je perfecte gerechten op tafel. In dit boek vind je: De populairste gerechten uit China, Japan, Thailand en VietnamAlle typische smaakmakers en basisingrediënten voor je voorraadkast48 eenvoudige gerechten om thuis uit te proberenHandige 'stap voor stap'-bereidingen om zelf heerlijke wantans, sushi, massamancurry en lenterolletjes te maken20 cocktails met een oosterse twist, inclusief mocktails en theecocktails.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je dat je in een wok niet alleen kunt roerbakken, maar ook stomen, frituren, koken en zelfs desserts...
Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau....
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...