'Altijd trek' is het eerste boek van Den Blijker dat zich niet alleen richt op de thuiskok, maar ook op de tv-kijkers die Herman willen zien. Met de velestoere foto’s kan de lezer een dag meereizen met de beroemdste tv-kok vanNederland. Herman is altijd...
lekker koken met bonen erbij.ontdek de vele culinaire mogelijkheden van bonen, kapucijners, linzen en erwten met de recepten van topchef herman den blijker.
Herman den Blijker beschouwt piepers als ware keukenhelden. Gelijk heeft hij, want aardappelen voeden ons al eeuwen. De knollen bezorgden ons land ook culinaire roem, denk aan het bintje. Laat je inspireren door de rondborstige chef-kok en haal meer uit...
Herman gaat met kip aan de slag en doet voor hoe je een kip grilt,poceert en konfijt.Hij presenteert kip met rode wijn,etc.etc.Een boek om in de keuken te gebruiken.
Herman den Blijker levert het bewijs: geen vrucht is zo veelzijdig als de tomaat. Tegenwoordig kun je zoveel soorten tomaten kopen, dat een beetje hulp van Herman geen kwaad kan. Dit boekje helpt je een aardig eind op weg. Verras je gasten met een pittige...
Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland)•Typische Herman-thema’s: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts•De circa 60 recepten...
Spelen met de seizoenen - HermanBoek 3 - HerfstBoordevol recepten en verhalen zoalsAppels en perenBiet en doradeAlles over paddestoelenGefrituurde knolselderijDe kracht van pompoen
Er zijn boeken vol geschreven over paddenstoelen, wild en vergeten groenten. Maar over bonen - waarvan we veel meer eten dan van al deze producten bij elkaar - zijn nauwelijks 'kookboeken verschenen. Tijd om dit recht zetten!Vergeten groenten? Alleen...
Herman den Blijker laat zien dat niemand de kreeft hoeft te vrezen. Als de elastiekjes maar om de scharen zitten. Aan de hand van foto’s laat Herman stap voor stap zien hoe je kreeft schoonmaakt. En kreeft van de barbecue? Dat is toch weer eens wat...