Herman den Blijker beschouwt piepers als ware keukenhelden. Gelijk heeft hij, want aardappelen voeden ons al eeuwen. De knollen bezorgden ons land ook culinaire roem, denk aan het bintje. Laat je inspireren door de rondborstige chef-kok en haal meer uit de aardappel. Herman zet bekende en onbekende aardappelgerechten op tafel. Hij vertelt welke aardappel voor welk gerecht het meest geschikt is. En met de vele foto's laat hij zien hoe je een beste friet met stoofvlees en een diepsmakende schep-gratin bereidt. Ook verrast hij met knapperige chips en een sjieke truffelaardappelsoep. Laat Herman maar met piepers schuiven!
new
Al verkrijgbaar vanaf € 17,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 17,95 | Bestellen |
Herman onthult de verborgen kwaliteit van Nederland (en soms het buitenland)•Typische Herman-thema’s: vette vis, sherry, schelpen en garnalen, knollen en peulen, orgaanvlees, eieren, zeldzame beesten, wild, kaas en desserts•De circa 60 recepten...
Er zijn boeken vol geschreven over paddenstoelen, wild en vergeten groenten. Maar over bonen - waarvan we veel meer eten dan van al deze producten bij elkaar - zijn nauwelijks 'kookboeken verschenen. Tijd om dit recht zetten!Vergeten groenten? Alleen...