Klassieke recepten blijven altijd 'modern'. De recepten in dit prachtige kookboek zijn voornamelijk gebaseerd op de klassieke Franse en Nederlandse keuken. Het zijn allen gerechten die al vele generaties meegaan, en die in al die tijd hun aantrekkingskracht...
Kook ook LichtLekker, makkelijk snel klaar!Ingredi en overal te krijgenAlles getest: 'de recepten lukken altijd'Van klassiek tot trendyNaarmate we ouder worden, is het steeds belangrijker om regelmatig op de weegschaal te staan. Maar ook als je jong bent,...
kook ook SaladeLekker, makkelijk snel klaar!Ingredi en overal te krijgenAlles getest: 'de recepten lukken altijd'Van klassiek tot trendyEen kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade...
Tegenwoordig staan in de meeste keukenkasten niet slechts een flesje olie en een flesje azijn, maar meerdere in diverse smaken. Olie en azijn zijn in vele smaken en soorten verkrijgbaar en dat is een van de redenen waarom Francis van Arkel dit boek heeft...
De laatste jaren zijn pesto s en tapenades populairder dan ooit. Hoe goed de pesto s en tapenades uit de winkel ook zijn, zelf maken is leuk, makkelijk, snel, supervers en ze smaken fantastisch. Dit boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken....
Een römertopf is superhandig. In principe doe je alle ingrediënten in de römertopf en laat je de oven het werk verder doen. Je hebt je handen vrij voor andere dingen of je kunt lekker bij je gasten blijven zitten. Net zo gezellig natuurlijk. Na een...
Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker in de kookwinkel: rookovens. Maar wat is een rookoven en wat kunt u ermee? Een rookoven lijkt op een grote braadslede met hierin een afdruipplaat waarop een rekje wordt gezet om producten te kunnen roken. U kunt eigenlijk...
Snoep! Wie is er niet mee opgegroeid? Zelf snoep maken is, met of zonder kinderen, een geweldig leuk tijdverdrijf waar groot en klein van geniet! Dit boek bevat 35 recepten om zelf snoep te maken. Spekjes, babbelaars, lollies, karamels en gomballen, het...
MET DE RCEPTEN IN DIT BOEK LEER JE HOE JE DE LEKKERSTE SUSHI ZELF KUNT MAKEN. MAAR JE LEEESTE OOK OVER DE GESCHIEDENIS VAN DE SUSHI, DE SNIJTECHNIEKEEN EN DE JAPANSE TAFELMANIEREN. WIST JE BIJVOORBEELD DAT JE SUSHI MET JE VINGERS MAG ETEN ?