Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Zeesterren Nederland
 

Zeesterren Nederland

Sonja van de Rhoer

Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland.Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met de Nederlander verbonden. Vis wint de laatste jaren als voedingselement steeds meer terrein en adepten in debatten over gezonde vetten en gezonde voeding. Ook op gastronomisch vlak is er een groeiende interesse voor vis en krijgt het de erkenning die het verdient. Niet alleen de dure en feestelijke vissoorten, maar evenzeer eenvoudige vissen bekend uit de traditionele huiselijke keuken worden tegenwoordig tot gastronomische pareltjes omgetoverd door culinaire grootheden in binnen- en buitenland. Vis is puur, eerlijk en heerlijk.Vijf professionele topchefs – allen met één Michelinster bekroond – in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter (Apicius, Castricum), Marcel van der Kleijn (Calla’s, Den Haag), Ronald Voogel en Roland Veldhuijzen (Chapeau!, Bloemendaal), Wilco Berends (Merlet, Schoorl) en Fred Mustert (Vilette, Rotterdam) geven hun visie over Noordzeevis – door Sonja van de Rhoer in een...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 9,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Aspers een culinair feest
 

Aspers een culinair feest

Wat maakt asperges zo bijzonder? Zo anders dan anders? Zo zelfs, dat er een compleet boek aan wordt gewijd? Is het de smaak, het korte (vollegronds)seizoen, de vorm, de voedingswaarde, de geneeskundige of een andere, geheimzinnige, libidoverhogende kracht...

€ 8,95
Meer info

 
Afbeelding van Hét Margriet kookboek
 

Hét Margriet kookboek

Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek. Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden...

€ 29,99
Meer info

 
Afbeelding van Margriet Kookboek
 

Margriet Kookboek

Het Margriet Kookboek heeft zijn waarde reeds lang bewezen en past nog steeds perfect in elke keuken. Meer dan 600 handig ingedeelde recepten: soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, vlees, groenten en salades, aardappelen, pasta en rijst, hartige taarten,...

€ 25,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen