Wat maakt asperges zo bijzonder? Zo anders dan anders? Zo zelfs, dat er een compleet boek aan wordt gewijd? Is het de smaak, het korte (vollegronds)seizoen, de vorm, de voedingswaarde, de geneeskundige of een andere, geheimzinnige, libidoverhogende kracht...
Een gids die de reiziger op zijn culinaire omzwervingen begeleidt.Deze gids is verdeeld in de 12 hoofdstukken die met de 12 provincies van Nederland corresponderen. Het kaartje illustreert de provincie die in het hoofdstuk wordt behandeld, met de belangrijkste...
Fit met vitamines is een leidraad voor een energierijke, gezonde en gevarieerde voeding. Vitaminerijk voedsel zorgt niet alleen voor een tomeloze energie, maar ook voor stralende tanden, een gladde huid en glanzende haren. In de recepten is gekozen voor...
Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek. Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden...
Het Margriet Kookboek heeft zijn waarde reeds lang bewezen en past nog steeds perfect in elke keuken. Meer dan 600 handig ingedeelde recepten: soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, vlees, groenten en salades, aardappelen, pasta en rijst, hartige taarten,...
Over Koken is een handzaam opzoekboekje, een culinaire vraagbaak. Het geeft alle informatie over keukengereedschap en -apparatuur, maten en gewichten, de ijzeren voorraad, etiketten, keurmerken en voedselveiligheid. Daarnaast bevat Over koken alle benodigde...
Sonja van de Rhoer houdt van puur, vers, lekker en gezond eten in combinatie met een goed glas wijn. Ze combineert goede smaak met de juiste voedingsstoffen en creëert zo smakelijke en fantasievolle gerechten, bijna altijd vergezeld van een passend wijnadvies....
Lekker koken zonder vlees. Het Vegetarisch Basiskookboek laat zien hoe gevarieerd en eenvoudig vegetarisch koken kan zijn. Sonja van de Rhoer combineert goede smaak met de juiste voedingsstoffen en creeert zo smakelijke en fantasievolle gerechten. Zij...
Je hoeft geen gezondheidsfreak te zijn om te kiezen voor vegetarisch. Steeds meer mensen koken dan ook een of meerde keren per week zonder vlees. Begrijpelijk, want vegetarisch kan heerlijk zijn!Dit boek staat boordevol heerlijke recepten zonder vlees...
Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland.Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met...