Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Welkom in de wereld van de patisserie!
 

Welkom in de wereld van de patisserie!

Christophe Felder

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies. Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. Vrijdag: blini’s & dacquoise met framboos en aardbei. Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart. Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad. Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt! Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 19,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 19,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Grands desserts
 

Grands desserts

De mooiste creaties van Christophe FelderDe desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen! Als niet eerder...

€ 50,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen