WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET...TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE...
De mooiste creaties van Christophe FelderDe desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen! Als niet eerder...
Maandag: appels uit de oven & reuzencookies. Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. Vrijdag: blini’s & dacquoise met...