Er gaat niets boven genieten van groente en fruit van het seizoen. Van de groenteman geeft gedetailleerde informatie over de verschillende soorten en besteedt aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten en de beste bereidingswijze. De lekkerste traditionele en moderne recepten met verse groenten en fruit Een boek dat naadloos aansluit bij de huidige trend van gezond en eerlijk eten, gemaakt met verse ingrediënten. Met een keur aan recepten: van een eenvoudige soep en champignonpaté tot verrukkelijke gerechten voor speciale gelegenheden zoals broccoliricottasoufflé. Veel achtergrondinformatie over groenten en fruitsoorten zo wordt het makkelijk om de beste ingrediënten te kiezen. Er gaat niets boven genieten van groente en fruit van het seizoen. Van de groenteman geeft gedetailleerde informatie over de verschillende soorten en besteedt aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten en de beste bereidingswijze. Met ruim 150 recepten, zowel zoete als hartige: van een eenvoudige soep tot verrukkelijke gerechten, taarten en desserts - voor elke dag of voor speciale gelegenheden.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 39,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,- | Bestellen |
Voor iedereen die van bakken houdt Dit tweede deel uit een nieuwe culinaire reeks over 'ambachtelijk' koken en bakken is gewijd aan het bakken van bijzondere broodjes, muffins, koekjes, cakes, taarten en pasteien. Een weelde aan klassieke recepten, van...
Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische...