Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Restaurant Ciel Bleu / Nederlandse editie
 

Restaurant Ciel Bleu / Nederlandse editie

Jurriaan Geldermans

Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam.Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Créative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingrediënten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten.Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 49,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Over de tong III
 

Over de tong III

Gids van alle restaurants in Noord-Holland die door Jurriaan Geldermans (culinair recensent voor HDC Media) zijn bezocht en met een hoog cijfer (hoger dan een 8) zijn gewaardeerd. Deze restaurants verdienen allen een compliment voor hun kwaliteit en gastvrijheid.

€ 22,-
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen