Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Puurst
 

Puurst

Jonnie Boer

PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, röntgenfoto's, 3-D-foto's en onderwaterfotografie. Jonnie en Thérèse: "Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 219,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 219,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Puurder
 

Puurder

PuurderRestaurant De Librije Zwolle Jonnie Boer, Thérèse Boer-TauschJonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van...

€ 49,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen