Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Puurder
 

Puurder

Jonnie Boer

PuurderRestaurant De Librije Zwolle Jonnie Boer, Thérèse Boer-TauschJonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot – vissen, jagen, stropen – iets waarover hij graag vertelt.Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen – wijnen.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 49,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Puurst
 

Puurst

Na het enorme succes van PUURST hardcover verschijnt nu PUURST softcover.Qua formaat en prijs net iets makkelijker hanteerbaar.PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan...

€ 159,95
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen