Toprecepten op je bord geschilderd Auberge du Pêcheur evolueerde van een idyllische ontmoetingsplaats in een kunstenaarsdorp naar een toprestaurant voor de beau monde. Onder impuls van directeur Paul Convents en de gebroeders Vermeersch kwam chef Axel Colonna-Cesari in 2004 aan het roer van de keukenbrigade. Een gouden zet, want sinds 2007 is het restaurant Orangerie trotse bezitter van een Michelinster. In dit boek komen ruim vijfenveertig recepten voor de hobbykok aan bod, helder uitgeschreven door Toni De Coninck en schitterend in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels. Met boeiende streekreportages over kwaliteitsproducten uit de Leiestreek (bv. hoeveproducten, ham en mosterd) en toeristische tips Axel Colonna-Cesari staat garant voor een zuivere, smaakechte keuken, met lokale ingrediënten en een uitbundig exotische afwerking.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 8,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,95 | Bestellen |
Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst. Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef...