Passioneel Spanje;;;Andalusië is meer dan het Alhambra, de stranden van de Costa del Sol of de Joodse wijk in Sevilla. Ook de minder bekende parels uit het diepe Spaanse zuiden lonen de moeite: het verrassende Marbella, de Vlaamse wortels van Jerez,...
Toprecepten op je bord geschilderd Auberge du Pêcheur evolueerde van een idyllische ontmoetingsplaats in een kunstenaarsdorp naar een toprestaurant voor de beau monde. Onder impuls van directeur Paul Convents en de gebroeders Vermeersch kwam chef Axel...
Tel Aviv is ongetwijfeld een van de meest bruisende steden ter wereld. Door de New York Times gebombardeerd tot ‘Mediterranean Capital of Cool’, wordt Tel Aviv ook wel het nieuwe Ibiza genoemd. De stad beschikt over een unieke vibe en combineert mediterrane...
Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst. Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef...
Het gaat goed met de wijnproductie in België. In tien jaar tijd is die verzesvoudigd en de kwaliteit van de wijn wordt alsmaar beter. Op dit moment is al bijna zeshonderd hectare grond met wijnstokken beplant. Verwacht wordt dat dit cijfer de volgende...