Dit boek begint met een onmisbare inleiding over pocheren. Er wordt advies gegeven over pocheertechnieken en handig kookgerei. Het receptendeel bevat een boeiende verzameling gerechten, van ontbijtjes en brunches als Warme vruchtencompote en Eieren benedict tot smakelijke soepen en licht maaltijden als Knoflook-koriandersoep en Tongquenelles.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 19,89.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,89 | Bestellen |
De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode...
Wat we graag eten en koken, verandert met het seizoen: op koudere dagen geven we de voorkeur aan warm en vullend voedsel. Knolgroenten krijgen veel smaak door kruiden en Spaanse peper, en salades worden steviger door peulvruchten. Het is het seizoen voor...