De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode...
Wat we graag eten en koken, verandert met het seizoen: op koudere dagen geven we de voorkeur aan warm en vullend voedsel. Knolgroenten krijgen veel smaak door kruiden en Spaanse peper, en salades worden steviger door peulvruchten. Het is het seizoen voor...
De zomer is het seizoen van de fijnste verse ingrediƫnten. Zwervend door de tuin worden de zintuigen gevuld met de geuren van kruiden en ogenschijnlijk opwindende producten. Een overvloed aan fruit en groente, kleuren en samenstellingen in de tuin maken...
Het successvol plannen van een feest met een minimum aan inspanning, en adviezen voor het samenstellen van een gastenlijst, een tafelindeling, het tafeldekken, de versiering en het organiseren van een feest met een thema.Nuttige informatie over het samenstellen...