Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Over inpakken
 

Over inpakken

Meneer Wateetons

In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

new

Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Kookbijbels - Worstbijbel
 

Kookbijbels - Worstbijbel

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert...

€ 34,99
Meer info

 
Afbeelding van Over frituren
 

Over frituren

'Wateetons is er glansrijk in geslaagd een stevig onderbouwd, smakelijk én vermakelijk boekwerk samen te stellen.' - De VolkskrantMeneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien...

€ 32,-
Meer info

 
Afbeelding van Over rook
 

Over rook

Het ultieme handboek over warm & koud roken! In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast...

€ 27,50
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen