Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Over frituren
 

Over frituren

Meneer Wateetons

'Wateetons is er glansrijk in geslaagd een stevig onderbouwd, smakelijk én vermakelijk boekwerk samen te stellen.' - De VolkskrantMeneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan. In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met recepten van de welbekende snacks als kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) uit alle windstreken van de wereld. En Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je zelf het beste uit je frituurpan (of wok) haalt.'Als je deze gerechten uit de frituur eenmaal hebt geproefd, kun je de frietzaak wel gedag zeggen. Voortaan frituur jij lekker zelf.' - Foodies

new

Al verkrijgbaar vanaf € 32,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 32,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Kookbijbels - Worstbijbel
 

Kookbijbels - Worstbijbel

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert...

€ 34,99
Meer info

 
Afbeelding van Over inpakken
 

Over inpakken

In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken...

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van Over rook
 

Over rook

Het ultieme handboek over warm & koud roken! In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast...

€ 27,50
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen