In de winter eten we het liefst gezellig binnen bij het vuur, in de zomer graag zoveel mogelijk buiten. De herfst is het wildseizoen en in de lente hebben we heerlijke asoerges van eigen bodem. Vlaanderens meest populaire kok schreef recepten in het ritme van ieder jaargetijde. Ze worden zoals steeds in de lekker Thuis-boekjes recht voor de raap ingeleid door Piet, die nu eens mijmert over de eerste keer dat hij het gerecht at of klaarmaakte, dat weer vertelt hoe het in zijn spreektaal heet. Meestal zijn de bereidingen makkelijk, en als ze al wat moeilijker zijn, nodigt Piet ons uit de uitdaging aan te gaan. Handig zijn de bereidingstijden die onder elk recept staan.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 13,49.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,49 | Bestellen |
Dat Piet Huysentruyt niet enkel van een stevige vleesmaaltijd houdt, maar ook met plezier gaat voor lichte vegetarische gerechten, bewijst hij onder andere met een zachte gazpacho, knapperige groentechips. overheerlijke witloofcroissants en zijn vermaarde...
Piet Huysentruyt is meer dan wie ook 'de man die zijn volk leerde koken'. Met zijn gevatte one-two-three-liner 'En wat hebben we vandaag geleerd?' heeft hij hele generaties thuiskoks de juiste kneepjes in de keuken bijgebracht. Zijn tientallen kookboeken...