Een onmisbaar boek voor alle buitenfeestjes, in een nieuw en handig formaatMet verrassende ideeën en suggesties voor een oogstfeest, een paddestoelenwandeling, een picknick, een avontuurlijke visvangst of een culinaire rallyMeer dan zeventig recepten werden allemaal getest op hun haalbaarheid en schitterend in beeld gebrachtMeesterkok Felix Alen bewijst dat koken in de open lucht ook in de lente, herfst of winter kan
new
Al verkrijgbaar vanaf € 18,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 18,99 | Bestellen |
De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild...
Feestelijk tafelen met streekproducten Feesten zit bij ons in het bloed. In dit boek maak je kennis met de opvallendste feesten in Namen, de streekproducten en culinaire troeven van de provincie. Vijf chefs, Albert Verdeyen, Jeroen De Pauw, Felix Alen,...
Na de lente- en zomerrecepten uit Outdoor Cooking 1, nu hartverwarmend lekkers voor de herfst en winterOriginele feestideetjes voor buiten: een druivenplukkersfeest, een paddestoelenzoektocht, een vissersfeest, een culinaire rally per 4X4, een grill aan...