Een onmisbaar boek voor alle buitenfeestjes, in een nieuw en handig formaatMet verrassende ideeën en suggesties voor een oogstfeest, een paddestoelenwandeling, een picknick, een avontuurlijke visvangst of een culinaire rallyMeer dan zeventig recepten...
De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild...
Feestelijk tafelen met streekproducten Feesten zit bij ons in het bloed. In dit boek maak je kennis met de opvallendste feesten in Namen, de streekproducten en culinaire troeven van de provincie. Vijf chefs, Albert Verdeyen, Jeroen De Pauw, Felix Alen,...
Gastronomie en kankerpreventie combineren? Zes Belgische topchefs bewijzen dat het mogelijk is! In dit zakboekje delen zij enkele van hun beste gezonde recepten met Stichting tegen Kanker.Ontdek heerlijke vis, vlees- en vegetarische recepten maar ook...
Na de lente- en zomerrecepten uit Outdoor Cooking 1, nu hartverwarmend lekkers voor de herfst en winterOriginele feestideetjes voor buiten: een druivenplukkersfeest, een paddestoelenzoektocht, een vissersfeest, een culinaire rally per 4X4, een grill aan...
Lekker en gezond koken met voetbaliconen;;;Elf voetbaliconen, zoals Paul Van Himst, Vincent Kompany en Georges Leekens, vertellen over hun opvallendste eetgewoontes als stervoetballer. ;;;Topchef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn creëren als...