een kook- en inspiratieboek van Yvette van Boven om te eten met de seizoenen meeWaarom zouden we niet elke dag lekker opscheppen wat het land ons te bieden heeft? Een kook- en inspiratieboek van Yvette van Boven om te eten met de seizoenen mee. Zonder...
Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met nog eens 50 verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Omgekeerde pruimencake en Warme citroenmousse, maar ook Pompoenlasagne, Harder met snijbiet en Italiaanse gehaktbrood - heeft...
Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort,gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger?Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week...
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2022 Een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit de natuur. Want waarom zou u tuinkers kopen als er hondsdraf tussen uw stoeptegels groeit? U moet het...
Vroeger was het volstrekt normaal om te koken met de natuur direct op het bord, nu zijn we daar toch een beetje van vervreemd geraakt. Maar nog steeds kunt u écht op élk ommetje uw jaszakken volduwen met de lekkerste planten, die vaak gewoon in het...
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde....