Wil je als horecaondernemer meer geld verdienen aan je menukaart? Verdiep je dan eens in het HOE en WAAR van je gerechten, wijnen en prijzen. Zet je menukaart in als verkoop-, marketing- en communicatiemiddel. Vanuit die gedachte hebben horecajournalist...
Gasten, klanten & vreemde kostgangers is een boekje met 51 concrete en beproefde gastvrije acties samengebracht voor dienstverlenende medewerkers van gastvrije bedrijven. Door elke week een actie uit te voeren en het resultaat te ervaren, wordt gastvrij...
Oesters, ham & koekjes, een inspiratieboekje vol tips en ideeën voor horeca ondernemers en hun personeel. Oesters, ham & koekjes is samengesteld door horeca-expert Petra Venekamp, die aan de hand van 5 thema’s tips geeft waarmee mensen in de horeca...
Vinden binden & boeien van medewerkers. 51 tips voor personeelsbeleid in de horeca, zorg en retail. In dit boek staan 51 concrete tips aan welke verschillende knoppen je als leidinggevende kunt draaien om je personeelsbeleid te optimaliseren. Veel bedrijven...
51 tips voor de (thuis) barista. 3e druk“Iedere koffieprofessional en koffieliefhebber wil het liefst altijd en overal de perfecte koffie maken. Water, koffiebonen & melk is een ontzettend leuk inspiratie boekje geworden, vol tips, heldere illustraties...