Barbecueën is zoveel meer dan alleen vis of vlees grillen vergezeld door stokbrood, kruidenboter en huzarensalade. Er zijn zoveel (vergeten) groenten die je kan bereiden op de Kamado en/of Shichirin. In dit boek nemen we je mee op groente-ontdekkingsreis...
Nieuwe titel in de succesvolle 'Must Eat'-reeks Na The Big Apple wordt het New York van Europa onder de loep gehouden: Londen. Naar gewoonte krijgt je opnieuw een eigenzinnige selectie van soms bizarre, maar steeds bijzondere en authentieke eetgelegenheden,...
Eigenzinnige horecagids van de restaurantfluisteraar Luc Hoornaert, professioneel al jaren bezig met topproducten en foodie pur sang, is dan wel geen New Yorker, hij kent er wel de beste plaatsen om je de wereld te laten proeven, adressen die ook de culinaire...
Voor wie Parijs écht culinair wil ontdekken Na België, Nederland, New York, Amsterdam en Londen neemt superfoodie Luc Hoornaert je mee op culinaire ontdekkingstocht door Parijs. Het resultaat is een boek vol uitzonderlijke verhalen, gastronomische weetjes...
?Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare...
?Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs...
JAPANESE GRILL – THE MAGIC OF YAKINIKU. Dit boek is ontstaan vanuit de gezamenlijke liefde voor Japan en neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis. ''Nu is grillen op een Shichirin niet zo maar BBQ’en. Dit is een hele andere discipline. Verfijnder,...