Soepen smaken verrukkelijk in elk seizoen, overal, en op elk moment als tussendoortje, lunchgerecht, voorafje of avondmaaltijd. Met de sandwiches in dit boek is iets bijzonders aan de hand: iedereen krijgt er meteen een feestelijk gevoel van.
Nederland is een echt stamppottenland. Tijdens de koude wintermaanden is er niets heerlijker dan een grote pan met gestampte aardappelen en groenten op tafel te zetten. In dit boekje komen niet alleen klassiekers als boerenkool en hutspot aan bod, ook...
Tapas kunt u gebruiken zoals u wilt: als borrelhapje of - zoals in Nederland inmiddels vaak gedaan wordt- als hoofdmaaltijd, waarbij samenstelling van de verschillende tapas voor een comeplete maaltijd zorgt.
De naam zegt het eigenlijk al: winterkost is gemaakt van ingrediƫnten die met name in de winter verkrijgbaar zijn. In dit boek vindt u vele heerlijke bekende en minder bekende wintergerechten, die vaak makkelijker en sneller te bereiden zijn dan u denkt....
In de Eenennegentigste Jubileumomnibus voert Julia Burgers-Drost de omnibus aan. Van deze Friese topauteur is het bijkans vergeten Als twee druppels water opgenomen. Edith van Diesveldt publiceerde tientallen romans bij Gottmer en Westfriesland en van...