Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van WIN! Special - editie 4
 

WIN! Special - editie 4

Denksport

Win! is het puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde puzzelsoorten als Zweedse puzzels en kruiswoordraadsels, maar ook met unieke, nieuwe puzzels en quizzen. En de naam Win! zegt het al… met elke Win! maakt de puzzelaar kans op vele fantastische prijzen.

Elk nummer zijn er prachtige prijzen te winnen, variërend van  een weekendje weg met de hele familie of een beauty-behandeling tot huishoudelijke apparaten, trendy mode en andere superprijzen! Met Win! heb je dus dubbel plezier. Want met het oplossen van de leuke puzzels kun je zomaar in de prijzen vallen! Gratis thuisbezorgd.

Al verkrijgbaar vanaf € 6,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 6,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Varia 3* Holland special - editie 92
 

Varia 3* Holland special - editie 92

Een gevarieerd boekje vol typisch Nederlandse uitdrukkingen, gezellige gebruiken en mooie bezienswaardigheden. 100% Hollandse filippines, kruiswoorden en Zweedse puzzels en ook BN'ers en de Nederlandse kunst & cultuur komen aan bod! Gratis thuisbezorgd.

€ 5,50
Meer info

 
Afbeelding van WIN! - editie 355
 

WIN! - editie 355

Win! is het puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde puzzelsoorten als Zweedse puzzels en kruiswoordraadsels, maar ook met unieke, nieuwe puzzels en quizzen. En de naam Win! zegt het al: met elke Win! maakt...

€ 4,75
Meer info

 
Afbeelding van WIN! - editie 361
 

WIN! - editie 361

Win! is het voordelige puzzel- en winmagazine van Nederland. Geniet van vele uren puzzelplezier met geliefde logische puzzels als Logikwis, sudoku's, Zweedse raadsels, puntjes puzzels, cryptogrammen, filippines en een exclusieve fotopuzzel. In deze...

€ 4,75
Meer info

De top 25 van Denksport met 10% korting
De top 25 van Denksport met 10% korting