Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Wereldbakboek
 

Wereldbakboek

Stefan Elias

Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York De legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was. Met zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden. Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan. Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken. “Als bakker heb je de luxe dat je weinig grondstoffen...

new

Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 29,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Feest Bakboek
 

Feest Bakboek

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen.Voor dit slotstuk...

€ 39,50
Meer info

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen