Vers, verrukkelijk en heet, van de smaak van verse trostomaten uit eigen tuin tot naar basilicum geurende kip kebab sissend op de grill, deze 130 geweldige barbecuerecepten bieden u de beste manier om de smaken van verse ingrediënten tot hun recht te laten komen.130 gerechten geïnspireerd op de mediterrane manier van leven, waar de tijd stil lijkt te staan, eten een sociale bezigheid is en het eten verrukkelijk smaakt.Weber’s Vers van de grill bevat onweerstaanbare gerechten en brengt de mediterrane manier van leven bij u thuis. De heldere stap voor stap instructies maken het mogelijk een perfecte mediterrane barbecue te organiseren voor 2 personen of voor een heel gezelschap.Matthew Drennan begon, na een aantal jaren gewerkt te hebben in verschillende Londense toprestaurants, een carrière als food-journalist. Hij schreef recepten voor tijdschriften als Marks and Spencer Magazine, Ready Steady Cook Magazine en BBC Good Food . Ook schreef hij verschillende kookboeken, waaronder het met de Gourmand World Cookbook Award 2002 bekroonde Weber’s barbecue- en grillboek .Matthew Drennan is winnaar van de 2002 Gourmand World Cookbook Award voor Weber’s barbecue- en grillboekOok verschenen bij Tirion uitgevers :Webers’s barbecue- en grillboekBasisprincipes van de barbecueISBN 90.4390.203.9...
new
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
Met 95 overheerlijke recepten, inclusief tips voor sauzen, kruidenboters en marinades, geeft 'Weber s barbecue- en grillboek' een enorm scala aan simpele en smakelijke gerechten die op de grill kunnen worden bereid. Inspirerende recepten voor vis en vlees,...
WEBERS KLEINE BARBEQUEBOEK, M. Drennan.Vijftig succesrecepten uit Weber's barbecue en grillboek, dat in 2002 werd uitgeroepen tot beste barbequeboek van de wereld, geschreven door de gelauwerde chef-kok Matthew Drennan.Een onweerstaanbaar feest van smaak,...