Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking kan ook heerlijk verfijnd. Een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een frisse steak tartaar? Dankzij deze recepten onthult ieder stukje vlees zijn puurste smaken.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 9,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,- | Bestellen |
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde...
Barbecue-expert Peter De Clercq schiet de man of vrouw aan het barbecuestel ter hulp en formuleert glasheldere antwoorden op meer dan veertig vragen over barbecueën.;;;Hoe vermijd ik dat braadworsten openbarsten? Op welke manier steek ik het best de...
BBQ'en is hot. Deze barbecue-bijbel is dan ook een must-have voor iedereen die houdt van grillen, roosteren en roken. Haal het beste uit jouw barbecue met vuurmeester Peter De Clercq. Laat je inwijden in de kunst van de barbecue en (her)ontdek in meer...