In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij. Wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren. De styling van Mirjam van der Rijst, de fotografie van Harold Pereira en de vormgeving van Martien Holtzappel zorgen voor een fantastisch, verrassend en inspirerend visboek.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
90 authentieke Indische recepten, vaak al vele generaties oud. In de loop der jaren gaven kinderen en kleinkinderen, ver van hun thuisland, deze recepten soms een eigen twist. Elke familie ontwikkelde zo haar eigen voorkeuren. Maak kennis met deze 11...
Een nieuwe generatie kookt en vertelt in ‘Boekoe Kita Green’ over de Indische keuken anno nu, namelijk vega. Met mooie verhalen en heerlijke vegetarische recepten. Boekoe Kita Green is de vega opvolger van Boekoe Kita, het succesvolle, en eerste...
Voor elke burger een burger: het leukste en lekkerste kijk- en kookboek met tal van heerlijke burgers met een twist! Burgers van Nederland laat het zien: voor elke burger is er een lekkere burger! Dit positieve kook- en kijkboek bevat tal van heerlijke...