Dit boek biedt recepten voor verrukkelijke gerechten met vis en zeevruchten.80 klassieke en eigentijdse recepten, waaronder Pijlinktvis met zout en peper, Chowder, Rog met balsamicoboter en kappertjes, en Zeeduivelrisotto met saffraan.Alles wat u moet weten om vis klaar te maken, van het kopen tot het schoonmaken en fileren van vis, plus simpele bereidingstechnieken die elke keer tot een goed resultaat leiden.Dankzij de stap-voor-stapfoto's, duidelijke aanwijzingen en professionele tips wordt het veel gemakkelijker om vis en schaal- en schelpdieren te bereiden.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 15,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,95 | Bestellen |
Bakken! Versieren! Smullen! De leukste koekjes voor elke gelegenheid! Koekjes bakken was nog nooit zo leuk. Met dit boek maak je in een handomdraai de mooiste lekkernijen voor groot en klein. In de inleiding leer je stap voor stap alle basics: de benodigdheden,...
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden....
Kookfun voor kidsNeem de leiding in de keuken over en laat eens zien wat je allemaal kan! Werk je ouders de keuken uit en merk hoe leuk het is om voor hun of voor vrienden iets lekkers te koken. In minder dan 30 minuten steel je de show met Pekingrolletjes,...