Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit kookboek, waarin groenten de hoofdrol spelen. Hugh Fearnley-Whittingstall is presentator van het programma 'River Cottage' en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij heeft al zeven andere River Cottageboeken geschreven, maar in 'Veg!' neemt hij ons mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een kookboek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten. De prachtige sfeerfoto's en illustraties maken dit boek tot de nieuwe favoriet in vegaland.
new
Al verkrijgbaar vanaf € 29,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,99 | Bestellen |
Hugh Fearnley-Whittingstall, de auteur van Veg!, schrijft in Doordeweeks over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt - over hoe hij het ontbijt voor elkaar krijgt met drie hongerige kinderen aan tafel, hoe hij groente en fruit gebruikt als het belangrijkste...
De succesvolle auteur van 'Veg!' en 'Heel veel veg!' richt zich in 'Eten als de beste!' op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall...
Groenten in de hoofdrol in 'Heel veel veg!'In deze opvolger van het succesvolle kookboek 'Veg!', ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten.Hugh Fearnley Whittingstal gaat in 'Heel veel veg!' nog een stapje verder dan in zijn...